Jeugdwerk

 Zo immers heeft de Heer ons geboden: “Ik heb u tot een licht voor de heidenen gesteld, opdat u tot zaligheid zou zijn tot aan het uiterste van de aarde”. (HSV) Handelingen 13 vers 47

 

In een samenleving waar steeds meer mensen kiezen voor een leven waar ze denken zelf de regie te hebben, voelen wij de behoefte om te delen wat wij ervaren vanuit ons Christen-zijn:

Wij weten ons afhankelijk van onze Hemelse Vader die voor ons zorgt en weet wat we elke dag nodig hebben. De Woorden in de Bijbel zijn bij alle activiteiten onze richtlijn.

Als Evangelisatiecommissie proberen we op een informele manier contact te zoeken met jongeren en ouderen.

 

Wat organiseren wij?

-Activiteiten voor jongeren. Deze lopen uiteen van een sportieve middag tot een ouderwets gezellige spelletjesavond. Elke bijeenkomst voeren we een zgn. normen en waarden gesprek. Op een laagdrempelige manier delen we onze Christelijke normen en waarden en discussiëren hierover met de jeugd. Alle activiteiten worden gedeeld op @jeugdwerkHW account.

-Mijlpaalevangelisatie: Met mensen uit Westerlee/Heiligerlee die een belangrijk moment gaan beleven of hebben beleefd, willen wij graag meeleven d.m.v. een kaart. Door dit kleine gebaar willen we laten zien dat er Iemand is die om hen geeft.

-Gebedsbijeenkomsten: Iedereen is daar welkom om zelf mee te bidden of om mee te luisteren.

 

Voor meer info of vragen: Pieter Hogendoorn tel. 06 10644630